Meny
Tilbake
Artikkelbilde
shadow shadow
Tekst:Randi Bolstad 01.12.2017 13:07 - oppdatert 15.12.2017 16:30

Birkens julegavetips

Leter du etter en sporty julegave? Se julegavetips fra Birken og våre samarbeidspartnere.

Gi en Birkenopplevelse i julegave 
Velg mellom ski, løp eller sykkel, halve eller hele distanser – her er noe for enhver Birkebeiner.

Vi deler ut 10 startnummer i julegave
Kjenner du noen som trenger en sporty julegave? Send en e-post til [email protected] med en begrunnelse på hvorfor akkurat denne personen du foreslår bør få plassen. Vi trekker ut 10 heldige vinnere til et valgfritt Birkenarrangement i 2018. Frist 11. desember.

Juletilbud abonnement Magasinet Birken
Gi en venn et abonnement på magasinet Birken. Tilbudet gjelder til og med 15. januar 2018.

Aktiv mot kreft
logo aktiv mot kreft
Kjøper du julegavene av Aktiv mot kreft, støtter du arbeidet med å få fysisk aktivitet inn som en del av kreftbehandlingen. Kjøp årets julegaver fra Aktiv mot kreft .

Madshus - intelligrip Redline
Se nykommeren fra Redline serien.

madshus

 

Billetter til Birkebeinerspelet 16.- 17.- 18. februar 2018
Ta med noen du er glad i og gjenopplev magien til Birkebeinerne i en actionfylt utendørs opplevelse.  Møt flere av karakterene og de fantastiske hestene fra filmen. Jakten på Kongssønnen spilles i Mesnalia 16.- 18. februar. Les mer om forestillingen og kjøp billetter her  

Scott har den perfekt julegave til den ivrige syklisten
All Season Performance serien er laget for å sikre at KOM-jakten ikke slutter med det varme været. Hva med en ny sykkelhjelm som kombinerer lav vekt og en unik passform på en suveren måte? Scott Centric Plus er hjelmen som benyttes av de beste utøverne i verden.  Se julegavetips fra Scott.

 

 

 hjelm  

Det perfekte julegavetipset til den aktive fra SWIX
SWIX Dynamic Jacket er en lett og allsidig jakke. Den tynne 3-lags softshellen gjør jakken smidig samtidig som lycra i ryggen gjør at den ikke føles tett under høy aktivitet. Jakken er fleksibel og fungerer godt til både langrenn og løping. Jakken er tilpasset bruk av drikkebelte ved at de tradisjonelle lommene er fjernet. Den har to lommer, en foran på brystet og en bak. Jakken kommer til både dame og herre. Pris kr 1.799 ,- Swix julegavetips

 

 

 

 

 

 

DN
Gi en julegave som varer helt til påske. Gaven inkluderer Dagens Næringsliv hver fredag og lørdag i 3 måneder samt digital tilgang til helgeutgavene, og stopper automatisk. Første leveringsdag er fredag 29. desember.

dn

 

En gave med omtanke i hver dråpe!
Høysesongen for influensa og forkjølelse nærmer seg, og hvem ønsker vel å være syk i juleferien? Gi venner og familie en nyttig Antibac-gave som holder bakterier og virus unna. PS: Husk å ta med en til deg selv også. 

antibac

sport 1

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera