Meny
Tilbake
Artikkelbilde
shadow shadow
03.01.2018 08:25 - oppdatert 04.01.2018 14:09

Trofaste og nye partnere

Birken har i høst reforhandlet og inngått nye samarbeidsavtaler - her er resultatet

Sport 1 blir ny generalsponsor i Birken og tar over plassen som VW har hatt i flere år. Sport 1 og Birken har signert en ny 5 årsavtale.

 Birken har i høst hatt reforhandling av mange samarbeidsavtaler. Vi er svært glade for at Madshus, Scott, Asics, Evry, Maarud, Hadeland Glassverk, Norges Naprapatforbund, Süd Tirol epler og Sportograf har signert 3 nye år med oss sier markedssjef i Birken Ingunn Rønningen Kleven.

I tillegg har vi fått med oss noen nye partnere:

  • SsangYong Norge AS skal levere den nye Birkenbilen. Den får et nytt og tøft utseende og egner seg godt for kjøring i Birkebeinerriket. I tillegg kårer SsangYong en vinner blant Birkens deltakere som vinner fri bruk av bil i ett år. Les mer om den nye Birkenbilen.
  • Radio Metro AS er ny mediepartner og skal lage god Birkenradio de siste ukene før arrangement.
  • USWE-Sports AB er ny leverandør av Birkensekken. USWE er på full fart inn i det norske markedet og skal sørge for at våre deltakere har en god og riktig sekk over fjellet.
  • Antibac AS skal sørge for at vi holder oss rene og friske og lager hygienevegger som settes opp ved start, matstasjoner og i mål.

Vi er takknemlige for den lojaliteten våre samarbeidspartnere viser oss i Birken og det er også gledelig at vi er attraktive for nye partnere sier Kleven fornøyd.

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera