Meny
Tilbake
Artikkelbilde
shadow shadow
Tekst: Birken/SsangYong 06.11.2017 14:53 - oppdatert 07.11.2017 21:07

Birken får ny bilsponsor

SsangYong Norge er ny og stolt sponsor av Birken

Birken + SsangYong = sant
Birken har signert en ny bilpartner for 2018, og denne gangen blir det SsangYong Norge som skal sørge for at Birkenansatte kommer seg trygt rundt året rundt, og ikke minst at en av Birkens deltagere vinner «fri bruk av bilen i et år», noe som er helt nytt for Birken.

 -Vi i Birken gleder oss til å samarbeide med SsangYong og er helt sikre på at de blir en engasjert samarbeidspartner som kan være med å synliggjøre Birken på en god måte, sier markedssjef i Birken Ingunn Rønningen Kleven. Vi synes SsangYong har en tøff Birkenbil som egner seg godt for kjøring i Birkebeinerriket. Birkenbiler blir synlige gjennom hele året og spesielt under alle våre arrangement, sier Rønningen Kleven.

Birken er utfordringer og opplevelser for alle, og er tuftet på den historiske birkebeinerferden over fjellet i 1205/1206. I 2018 arrangeres Birkebeinerrennet for 80. gang. Birken har tilsammen 22 arrangement fordelt på ski, løp og sykkel.

Birken er en ideell organisasjon hvor overskuddet i sin helhet går tilbake til idretten i regionen.
Arrangementene gjennomføres med stor grad av frivillighet og dugnad.

- SsangYong Norge takker for tillitten og ser frem til å være partner med Birken i 2018, sier daglig leder Espen Solhaug i en kommentar.

SsangYong Norge AS holder til i Skytta Næringspark i Nittedal, og er en liten og smidig organisasjon som skal ha ansvaret for salg og servicemarkedet til SsangYong i Norge gjennom et norsk forhandlernett. 

ssangyoungDen nye Birkenbilen SsangYong XLV er klar for Birkenåret 2018

FV Leif Madsberg, styreleder i SsangYong Norge,  Espen Solhaug, daglig leder i SsangYong Norge, Ingunn Rønningen Kleven, markedssjef Birken og Olaf Johan Thomasgaard, konstituert daglig leder Birken. 

 

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera