Meny
Tilbake
Artikkelbilde
shadow shadow
Tekst: Randi Bolstad, Foto: Geir Olsen 18.05.2017 12:11 - oppdatert 20.08.2017 12:50

Nyhet 2017 - UngdomsBirken får ny arena

Barne- og UngdomsBirken sykkel flyttes fra Birkebeineren Skistadion til Håkons Hall

Nyhet 2017
Start- og mål for om lag 1500 barn og ungdommer vil i 2017 være ved Håkons Hall. Dermed vil de yngste Birkebeinerne ha samme målgang som Birkebeinerne i det ordinære Birkebeinerrittet.

Bedre totalopplevelse
Alt på ett sted - startnummerutdeling, premier, diplomer, bespisning, Sport 1-marked, sportsmesse, dusjer og arena blir rundt Håkons Hall og lik den som er på lørdagen. Vi unngår fasiliteter på to arenaer og det vil skape mer liv og røre i målområdet. Vi håper at totalopplevelsen rundt arrangementene vil heves og at logistikken blir enklere for deltagere og foreldre.

Løypa
Utviklingen av området rundt Håkons Hall og ny bru i lysløypa har gitt oss muligheter til gode trasèvalg til UngdomsBirken sykkel.  

Vi håper at mange av lørdagens deltakere, som er igjen på Lillehammer, blir med på sykkelfesten for barn og ungdom søndag 27. august.

BarneBirken Rena flytter til lørdag 26. august
BarneBirken på Rena flytter fra fredag til lørdag 26. august. Starttidene blir fra 12.30 til 13.30 – i tidsrommet etter ordinære start og før eliterytterne starter på sin tur fra Rena til Lillehammer. Dette vil skape en god ramme for BarneBirken og for tilskuerne som får med seg både barnearrangementet og eliterytterne.

Les mer om UngdomsBirken sykkel og BarneBirken sykkel

Velkommen til Barne- og UngdomsBirken sykkel 2017

BarneBirken sykkel

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera