Meny
Tilbake
Artikkelbilde
shadow shadow
Tekst: Rolf Bakken/Kondis og Randi Bolstad, Foto: Geir Olsen 04.01.2018 09:08 - oppdatert 04.01.2018 09:32

Rekorddeltagelse i Budorrennet

Mange vil gå skirenn til helga - Budorrennet melder om rekorddeltagelse

Seedingrenn til Birken
Lørdag 6. januar går sesongens første seedingsrenn til Birkebeinerrennet på Budor, og et halvt tusen turløperne har allerede meldt sin ankomst. Dermed vil Nordbygda/Løten Ski oppleve tidenes opppslutning siden den gamle deltakerrekorden fra 2015 lyder på 464 fullførende.

Mye snø og gode forhold
Arrangørene i Nordbygda/Løten Ski kan melde og meget bra forhold i hele løypetraséen til Budorrennet kommende lørdag. Det er rikelig med snø på Hedmarksvidda, og løypa kjøres hele tiden for å sikre topp forhold. Løypa ble lagt om og kortet ned fra 45 til 42 km i fjor og er i år uforandret. Nytt av året er at det tilbys halvdistanse på 21 km. 
Les mer om Budorrennet 

Lover godt for Birkebeinerrennet
Dette er gode nyheter for Birkebeinerrennet som går for 80. gang 17. mars. Snøen laver ned i store deler av landet og folk får mulighet til å gå på ski. Påmeldingstallene for Birkebeinerrennet 2018 ligger også høyere sammenlignet med samme tid i fjor. Det er mye snø i Birkebeinerriket og 2. januar ble det målt 90 sm på Raudfjellet. Birkebeinerløypa kjøres gjennomgående fra Rena til Lillehammer f.o.m lørdag 3. februar. - Så ut på ski folkens - ikke nøl med å melde deg på til Birkebeinerrennet som inviterer til jubileumsfest 17. mars.

Les mer om Birkebeinerrennet og påmelding 

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera