Meny
Tilbake
Artikkelbilde
shadow shadow
Tekst: Birken, Foto:fv Olaf Johan Thomasgaard (Birken), Espen Dybvig (Sport 1), Bak fv: Geir Husum (Husumgruppen),Ingunn Rønningen Kleven ( Birken), Atle Børresen (Husumgruppen) 15.12.2017 16:00 - oppdatert 15.12.2017 16:29

Ny generalsponsor

Sport 1 blir ny generalsponsor i Birken

Sport 1 blir ny generalsponsor i Birken og tar over plassen som VW har hatt i mange år.

Sport 1 har «alltid» vært samarbeidspartner i Birken og har reforhandlet avtaler igjen og igjen siden 1993. Nå blir Sport 1 generalsponsor som er det øverste sponsornivået i Birken og har signert avtale for fem nye år.

- Sport 1 er en svært god og viktig samarbeidspartner for oss, sier markedssjef i Birken, Ingunn Rønningen Kleven. Sport 1 har en profil som passer Birken godt og har butikker som sørger for at våre deltakere får det beste og mest riktige utstyret de har behov for når de skal delta på våre arrangement. Ni utvalgte Sport 1 butikker har tittelen «Birkenbutikk». I tillegg har Sport 1 og Husumgruppen svært gode salgsmesser under alle Birkenarrangement som både deltakere og lokalbefolkning nyter godt av, sier Kleven.

Birken er utfordringer og opplevelser for alle, og er tuftet på den historiske birkebeinerferden over fjellet i 1205/1206. I 2018 arrangeres Birkebeinerrennet for 80. gang. Birken har tilsammen 22 arrangement fordelt på ski, løp og sykkel.
Birken er en ideell organisasjon hvor overskuddet i sin helhet går tilbake til idretten i regionen. Arrangementene gjennomføres med stor grad av frivillighet og dugnad.

Stolt sponsor siden 1993
- Sport 1 er meget fornøyde med ny forlenget avtale og oppgraderingen til generalsponsor, sier Espen Dybvig markedssjef i Sport 1 gruppen. Sport 1 har vært stolt sponsor av Birken siden 1993.

Sport 1 sin visjon er å bidra til at det norske folk orker mer! Birken har med sine arrangementer helt klart vært en sterk bidragsyter til å få folk i form og det er en viktig grunn til at vi forlenger avtalen, sier Dybvig.


Sport 1 er en sportskjede med 198 lokalt eide Sportsbutikker der fokus er satt på sunne sportsverdier, solid fagkompetanse og markedsledende merkevarer. Alle butikkene i Sport 1 har et bredt og lokalt tilpasset vareutvalg - vi er opptatt av alltid å finne de rette produktene for deg. Vi er spesialistbutikken som legger all vår ære i at du skal trives med produktene når du bruker dem, sier Espen Dybvig.

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera