Meny
Tilbake
Artikkelbilde
shadow shadow
Tekst: Randi Bolstad, Foto: Geir Olsen 10.01.2018 13:48 - oppdatert 22.01.2018 16:18

UngdomsBirken ski får ny startarena

UngdomsBirken ski flyttes fra Sjusjøen til Birkebeineren Skistadion

Se oppdatert informasjon 10. januar

UngdomsBirken ski får ny startarena
Startarenaen til UngdomsBirken ski flyttes fra Sjusjøen til Birkebeineren Skistadion. Dermed vil start- og mål for om lag 2500 ungdommer i 2018 være på Birkebeineren Skistadion.

Bedre totalopplevelse
Vi har som arrangør opplevd at buss- og privatbiltransporten mellom Birkebeineren Skistadion og startarenaen på Sjusjøen i forbindelse med UngdomsBirken til tider har skapt mye unødvendig stress for foresatte og utøvere.

Start og mål på samme sted vil gjøre logistikken enklere for alle. Vi unngår fasiliteter på to arenaer, færre trafikkutfordringer og det vil skape mer liv og røre i målområdet. Vi håper totalopplevelsen rundt arrangementene vil bedres ved å gjøre arrangementet mer kompakt.

Løypa 
UngdomsBirken ski er årets turrenn for ungdom og distansen blir fortsatt 15 km. Løypa går i lett terreng fra Birkebeineren skistadion og deler av Birkebeinerløypa.

Klasser, starttid og tidtaking
Første start går kl. 10.00 og klasseinndelingen blir som tidligere - se starttider og klasser

Premiering

HalvBirken ski flyttes til fredag 16. mars
Vi ønsker å knytte HalvBirken ski enda tettere til de andre arrangementene, dermed vil HalvBirken ski arrangeres 16. mars sammen med FredagsBirken ski og StafettBirken ski.

Ved å samle flere deltagere til samme dag, håper vi på en enda større skifest med bedre stemning i og langs løypa samt på Birkebeineren skistadion. 

 

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera