Meny
Tilbake
22.04.2013 15:46 - oppdatert 05.04.2016 13:34

Velkommen til Birkens partnerside

Birken arrangerer Norges største idrettsarrangementer, men også verdens største terrengsykkelritt og verdens største skirenn (basert på antall deltakere). Til sammen deltar i overkant av 60.000 deltakere i våre arrangement i løpet av et år. Men hva er det egentlig som gjør Birken så attraktivt?

Verdiene som Birken står for, er verdier som mange bedrifter ønsker å assosiere seg med. Felles opplevelser gjennom trening og konkurranse gir arbeidsglede, økt motivasjon, skaper entusiasme og bygger en positiv internkultur hvor egen helse står i fokus. Birken kan i tillegg bidra til å bygge sterke relasjoner til kunder, sikre salg og lojalitet, og sist men ikke minst bygge et sterkt omdømme og en merkevare som knyttes opp mot idrettsgleden Birken står for. Våre sponsorater kjennetegnes av gjensidig engasjement! Liker du Birken vil du mest sannsynlig også trives godt med å være vår samarbeidspartner.

Birkens sponsorstruktur er delt inn i fem ulike nivåer bestående av en generalsponsor, seks hovedsamarbeidspartnere, en rekke samarbeidspartnere, mediepartnere og offisielle leverandører.

Birken har også 11 offisielle butikker og andre gode samarbeidspartnere.

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera